tumblr visit counter
Topsites.jouwweb.nl
Home » Meili wanddecoratie

Meili wanddecoratie

 

 

De zeer exclusieve wand- en muurdecoraties zijn met grote zorg en pure vakmanschap handgemaakt. De daoïstische monnikcapes bestaan uit natuurlijke materialen zoals zijde, katoen en gouddraad.

Het stijlvolle design is prima te combineren zowel in een klassiek als in een modern interieur. De collectie bestaat uit verschillende basis kleuren, namelijk rood, geel en zwart.

Bijzonder is dat de daoïstische monnikcapes een aantrekkelijke prijs hebben en een sprankelend,  prachtig alternatief bieden als wand- en muurdecoratie.

Eenvoud, schoonheid en perfectie. De capes worden handgemaakt door drie daoïstische monniken uit een klein klooster in China, de capes zijn leverbaar met verschillende motieven waarin sprankelende kleuren met traditionele stijlelementen samensmelten. Het resultaat: capes met klasse. Kijk en laat u verrassen door traditionele kunst. De creatieve ontwerpen zijn handgemaakt volgens traditioneel design uit China en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze blinken uit in traditie, schoonheid en perfectie.

Een absolute lust voor het oog. De kleuren spreken; rood-accenten geven pit aan het interieur, blauwtinten geven de kamer een frisse luchtige uitstraling.