tumblr visit counter
Topsites.jouwweb.nl
Home » Giftsware relatiegeschenken

Giftsware relatiegeschenken

 

 

www.giftsware.nl

 

Giftsware is specialist op het gebied van voordelige relatiegeschenken, goedkoop bedrijfstextiel en merchandisingartikelen. Wij leveren niet alleen snel alle gangbare goedkope relatiegeschenken zoals pennen, aanstekers of sleutelhanger maar zijn ook altijd op zoek naar nieuwe, originele en hippe gadgets waarmee u positief opvalt.
Ook custom made usb sticks, mp3 en mp4 spelers of een digitale fotolijst leveren wij snel en voordelig.

 

 

Alle prijzen uit deze aanbieding zijn inclusief bedrukking in 1 kleur en instelkosten.
Koning winter is in aantocht en zoals gewoonlijk hebben wij voor deze periode voor u een leuk assortiment winterse items samengesteld. U kunt hierbij denken aan (fleece)kleding waaronder een leuke promotionele set bestaande uit handschoenen, muts en shawl maar ook lippenbalsem, handige artikelen voor de auto of leuke sleetjes ontbreken niet. Meer info? Bel of email! Gebruik maken van deze aanbiedingen? Neem dan kosteloos een klant-account en profiteer ook van aanbiedingen, acties en meer.

 

 

 

 

 Al jarenlang voeren wij een leuk assortiment kerstpakketten en kerstgerelateerde geschenken, ieder budget is er bij ons wel wat te vinden. Eén ding hebben al onze pakketten gemeen: ze zijn erg origineel en laag geprijst. Neem ook eens een kijkje bij onze Sinterklaas pakketten! Tevens voeren wij een mooi assortiment wijnen.

 

 

 

 

 Met een goed gekozen relatiegeschenk, zakelijk promotie artikel of een premium gift laat u aan uw klant, personeel of zakelijke partner duidelijk blijken dat u blij met ze bent. Maar door uw bedrijfslogo op de relatiegeschenken te laten drukken of graveren blijft u ook altijd op een positive manier zichtbaar. Onze promotionele geschenken kunnen allemaal worden voorzien van uw logo maar zijn ook zonder bewerking te bestellen. Heel veel originele promo artikelen en gadgets vindt u bij ons: van de 'klassieke' balpen, aansteker en sleutelhanger tot en met electronische gadgets zoals usb sticks, flashdrives, mp3 spelers en fotocamera's of een digitale fotolijst, alle artikelen staan netjes online. Door eigen import kunnen wij u goedkoop en snel veel bedrukte items leveren.

 

 

 

 

Nieuw in ons grote aanbod zijn de "groene", mileubewuste relatiegeschenken en artikelen zoals papieren pennen, van PETT-flessen gerecycelde tassen, een digitale buro klok die werkt op water of zonne energie, t-shirts een bio balpen van mais, opwind radio en nog veel meer ( milieubewuste relatiegeschenken )
Door onze jaren lange ervaring in de relatiegeschenken -business weten wij van Giftsware exact welke promotionele artikelen opvallen en populair zijn. Relatiegeschenken zijn onze specialiteit en voor ieder budget hebben wij een geschikt geschenk. Daarbij bieden wij een goede kwaliteit / prijs verhouding en een uitstekende service. Ook de club of kleine stichting die bv een klein aantal bedrukte t-shirts nodig heeft staan wij klaar.